Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Vår viktigste kunnskapsdatabase

Vår tidligere driftssjef, Per Lønhaug, har jobbet med trevirke hele livet. Akkurat som faren, bestefaren og oldefaren. Man lærer av slikt. Verdifull kunnskap går bokstavelig talt i arv og Gran Tre har fått det privilegiet å lære av denne kunnskap. En kunnskap vi har hatt stor nytte av, som nå også kan bli verdifull for deg.

Per Lønhaug har jobbet hos oss helt siden sagbruket Gran Tre åpnet 1. januar 1974. Han har hatt ansvaret for blant annet drift, sortering og kvalitetskontroll. At et bestemt bord egner seg vesentlig bedre til ytterkledning enn et annet, er ikke noen nyhet for Lønhaug. Man gjør seg noen tanker allerede som guttunge, når låven på nabogården har stått med samme kledning i mer enn hundre år.

Per er oppgitt over at folk som skal bygge eller bytte kledning kun ser på prislappen når de velger, uten å forstå at det er forskjell på kvaliteten, her, som med alt annet.

Ønsker du råd ved valg av utvendig kledning eller innvendig panel så ta kontakt med oss og få innsikt i den samme kunnskapen som vi har fått.