Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Om oss

Gran Tre ble etablert i 1974 og eies av Gausdal Bruvoll SA. Gran Tre har i dag 28 ansatte og omsetter årlig for ca 70 millioner kroner. Bedriftens sag- og høvelvirksomhet omfatter produksjon av utvendig kledning, innvendig panel, trelast, pellets, fyringsflis og celluloseflis.

Vi er svært opptatt av å yte topp, personlig service og strekker oss langt for å imøtekomme våre kunder.
Det skal være både lønnsomt og hyggelig å være kunde hos oss.

Kvalitet er vårt viktigste fortrinn

Gran Tre har siden starten vært opptatt av høy kvalitet i alle ledd, fra råvarer til ferdig produkt.

Vi benytter førsteklasses, saktevoksende gran fra egen skog og kjøper furumaterialer fra kvalitetsleverandører i Nord-Sverige.

Modernisering

Gran Tre har nylig gjennomført en større modernisering av sitt høvleri for å møte de stadig økende kravene til kvalitet og rasjonalitet. I dag fremstår Gran Tre som en moderne trelastbedrift, klar for å møte fremtiden – alltid litt i forkant.

Populært blant proffene

Trelastprodukter til bygg og interiør fra Gran Tre er svært populære blant profesjonelle snekkere og tømrere på grunn av gjennomgående høy kvalitet, høy presisjon, og god finish. Og ikke minst når det gjelder konstruksjonsvirke.

Innovative produkter

Gran Tre har siden starten vært opptatt av høy kvalitet i alle ledd, fra råvarer til ferdig produkt. Vi benytter førsteklasses, saktevoksende gran fra egen skog og kjøper furumaterialer fra kvalitetsleverandører i Nord-Sverige.